Timiko - AmbiTim d.o.o.

Servis peči in kotlov na biomaso

Smo ekipa specializiranih serviserjev za peči in kotle s poudarkom na pelete in drva, ki za vas poskrbi, da bo vaša ogrevalna naprava pravilno delovala in tako ne boste ostali na hladnem.

Verjamemo, da specifično tehnično poznavanje naprav in direktna povezava s proizvajalci, ki nam zaupajo, sta pogoj za vaše zadovoljstvo in naše dobro opravljeno delo, zato smo se specializirali na ogrevalnih napravah na biomaso in sklenili sodelovanje z nekaterimi med vodilnimi podjetji na področju ogrevanja na pelete in drva: La Nordica-Extraflame, Biodom, Cadel, Moretti Design in Eva Calor.

Servisiramo na celotnem območju Slovenije in do sedaj nam zaupa že preko 5.000 gospodinjstev in manjših podjetji.

Naša ekipa

Zgodba Timiko - AmbiTim d.o.o. se je pričela pisati leta 2009. Prva leta je podjetje delovalo izključno kot kooperant za ostala podjetja na področju servisiranja toplotne in hladilne tehnike, kar je botrovalo k pridobivanju pomembnih izkušenj, tehničnega znanja in predvsem razumevanja potreb in zahtev strank.

Iz dneva v dan je postajalo razvidno, da je mogoče samo s specializacijo doseči visoko kakovost storitev. Zato se je leta 2014 Timiko odzval na povabilo k sodelovanju svetovnega proizvajalca peči in kotlov na pelete in drva La Nordica - Extraflame, za katerega je v celoti prevzelo vlogo uradnega in pooblaščenega servisnega centra za celotno območje Slovenije.

Privrženost na specializirano dejavnost servisne enote Timiko je pritegnilo pozornost slovenskega proizvajalca kotlov na pelete Biodom, kateri mu je leta 2016 podelil naziv uradnega in pooblaščenega servisnega centra za Slovenijo.

V letu 2017 so Timiku izdali naziv uradnega servisa še Cadel, Moretti Design in Eva Calor.