Timiko

Servis peči in kotlov na biomaso ter toplotnih črpalk

Smo ekipa specializiranih serviserjev za peči in kotle s poudarkom na pelete in drva, ki za vas poskrbi, da bo vaša ogrevalna naprava pravilno delovala in tako ne boste ostali na hladnem.

Verjamemo, da specifično tehnično poznavanje naprav in direktna povezava s proizvajalci, ki nam zaupajo, sta pogoj za vaše zadovoljstvo in naše dobro opravljeno delo, zato smo se specializirali na ogrevalnih napravah na biomaso in sklenili sodelovanje z nekaterimi med vodilnimi podjetji na področju ogrevanja na pelete in drva: La Nordica-Extraflame, Biodom, Cadel, Moretti Design in Eva Calor.

Servisiramo na celotnem območju Slovenije in do sedaj nam zaupa že preko 5.000 gospodinjstev in manjših podjetji.

Naša ekipa

Zgodba servisa Timiko se je pričela pisati leta 2009. Prva leta je podjetje delovalo izključno kot kooperant za ostala podjetja na področju servisiranja toplotne in hladilne tehnike, kar je botrovalo k pridobivanju pomembnih izkušenj, tehničnega znanja in predvsem razumevanja potreb in zahtev strank.

Iz dneva v dan je postajalo razvidno, da je mogoče samo s specializacijo doseči visoko kakovost storitev. Zato se je leta 2014 Timiko odzval na povabilo k sodelovanju svetovnega proizvajalca peči in kotlov na pelete in drva La Nordica - Extraflame, za katerega je v celoti prevzelo vlogo uradnega in pooblaščenega servisnega centra za celotno območje Slovenije.

Privrženost na specializirano dejavnost servisne enote Timiko je pritegnilo pozornost slovenskega proizvajalca kotlov na pelete Biodom, kateri mu je leta 2016 podelil naziv uradnega in pooblaščenega servisnega centra za Slovenijo.

V letu 2017 so Timiku izdali naziv uradnega servisa še Cadel, Moretti Design in Eva Calor. V letu 2018 so podelili uradni naziv pooblaščenega servisa še Gorenje, MBS, Punto Fuoco, Ferroli - Anselmo Cola, Centrometal in Thermoflux. Poleg peči se je pričelo uvajanje servisa za toplotne črpalke in klimatske naprave Gorenje in LG.

Impressive

Timiko in nadgradnja AmbiComfort

Po 10-letnih izkušnjah in razvoja se je zaradi potreb in razvoja novih produktov podjetje preoblikovalo in dopolnilo z novimi storitvami, ki prinašajo številne prednosti uporabnikom.

Timiko še vedno ostaja naprej kot blagovna znamka in oddelek podjetja, ki je specializiran in pooblaščen za servisiranje in popravila peči, toplotnih črpalk in klimatskih naprav več svetovno priznanih proizvajalcev.

V stiku z vami in vašimi potrebami je bilo ugotovljeno, da standarden pristop servisa ni dovolj. Verjetno ste se že soočali s težavo, ko vas je pokvarjena peč pustila na hladnem? Kaj pa, če povrh vsega se to zgodi ravno čez viken ali praznike? Ali morda pozno popoldne izven rednega delovnega urnika?

V ta namen je bila pripravljena rešitev, v kateri Timiko servis aktivno prispeva k reševanju napak tudi čez vikende in praznike. Ta rešitev se imenuje AmbiComfort Klub. Poleg servisne podpore so člani AmbiComfort Kluba deležni tudi številnih ugodnosti in popustov tudi ob nakupu nove opreme, pelet, rezervnih delov.

Več informacij o prednostih in ugodnostih AmbiComfort.

Z brezplačnim vpisom v Timiko Asistenco je podpora enostavna in učinkovita. S pristopom v AmbiComfort Klub boste pridobili številne prednosti tako ob servisu kot tudi ob raznih nakupih.

Želim se vpisati v Timiko Asistenco.