Pristopnica za vpis v Timiko Asistenca

Brezplačni vpis. Enostavna in učinkovita podpora.

Timiko Asistenca obsega hitro, ažurno in strokovno pomoč ob nepričakovanih težavah ali okvarah na vaših ogrevalnih ali klimatskih napravah blagovnih znamk s katerimi sodelujemo. Klicni center za naročanje servisnih storitev je dosegljiv od ponedeljka do petka med 08:00 in 17:00 uro.

S pristopom v AmbiComfort Klub je tehnična podpora in servis dosegljiv v času kurilne sezone vsak dan od 08:00 do 20:00 ure. Kot član AmbiComfort se pridobi številne prednosti, med katerimi so popusti na storitvah, rezervnih delih in ob nabavi nove opreme.

Ob praznovanju 10-letnice podjetja in ob aktiviranju AmbiComfort Kluba smo tako za vas pripravili posebno ugodno ponudbo, ki je časovno omejena. Izpolnite obrazec najkasneje do 15.06.2019. Več o ugodnostih v brošurah Posebna ponudba za 10-letnico Timiko-AmbiTim in Katalog DomoTehna Pomlad-poletje 2019.

Ogrevanje / klimatizacija
Zaupajte nam podatke o vaših napravah za ogrevanje in klimatizacijo
Naročilo AmbiComfort Klub
Posebna ponudba z veljavo od 15.04.2019 do 31.07.2019. S pristopom v AmbiComfort Klub ste upravičeni do posebne cene za letni servis na peletni peči ali kotlu in številnih drugih prednosti in popustov.
Naročilo letnega servisa
Posebna ponudba z veljavo od 15.04.2019 do 31.07.2019. Termin izvedbe letnega servisa je med 15.04.2019 in 31.07.2019. Točen termin izvedbe letnega servisa bo usklajen z vodjo servisne službe, ki bo nekaj dni pred prihodom stopil v stik z vami.
Presezonsko naročilo pelet 2019
Posebna ponudba za naročilo pelet prejeta do 31.05.2019. Dostava med 15.06.2019 in 30.08.2019. Točen termin dostave bo usklajen s koordinatorjem logističnega centra, ki bo nekaj dni pred dostavo stopil v stik z vami.
Katalog DomoTehna Pomlad-poletje 2019
Za vas smo pripravili posebno ugodno ponudbo ogrevalne in hladilne opreme. Opis izdelkov in cene so navedene v priloženem katalogu. Za spodaj navedene izdelke vam bomo poslali ponudbo-predračun in informacije glede dostave ter morebitne izvedbe dodatnih storitvev (npr. montaže). Navedite za katere izdeleke se zanimate.
Izjava o uporabi osebnih podatkov
Prosimo, da označite vaše soglasje. Na tak način bo komunkacija učinkovita.
Soglašam, da AmbiTim d.o.o. moje osebne podatke iz tega obrazca skupaj s podatki, ki jih obdeluje za namen izvajanja pogodb, ki sem jih z AmbiTim d.o.o. sklenil oz. za namen izvajanja ukrepov v fazi priprave na sklenitev pogodbe ter podatki, ki so in bodo nastali z uporabo produktov in storitev podjetja AmbiTim d.o.o., s sodelovanjem v nagradnih igrah, s kliki na spletnih straneh, katere upravlja AmbiTim do.o., s komunikacijo prek elektronske pošte, komunikacijo s klicnim centrom, uporabo AmbiTim-ovih mobilnih in spletnih aplikacij, uporabo AmbiTim-ovih profilov na družbenih omrežjih, uporabi za oblikovanje mojega profila stranke za namen izdelave in predstavitevmeni prilagojenih ponudb svojega blaga in storitev, za oblikovanje mojega profila za namen izvajanja trženjskih raziskav - pridobivanj mnenj o kvaliteti izdelkov in storitev ter potrebah po dodatnih izdelkih ali storitvah, ki jih lahko izvaja z uporabo naslova e-pošte, SMS, MMS, potisnih sporocil, telefona ali klasične pošte.

Zaključna informacija
Prosimo, da pravilno izpolnite obrazec in da označite vaše soglasje glede osebnih podatkov in izjavi o prejemanju obvestil. Na tak način je sodelovanje enostavno.
OB PRAVILNO IZPOLNJENEM OBRAZCU PREJMETE BON 10,00 EUR, KI GA LAHKO VNOVČITE OB SERVISNIH STORITVAH TIMIKO.
Ob prejemu izpolnjenega obrazca vam bomo poslali potrdtiveno elektronsko sporočilo na naslov elektronske pošte, ki ste ga navedli. Če izpolnjen obrazec vključuje tudi naročila storitev ali blaga, vam bomo poslali ponudbo-predračun in se z vami dogovorili glede dostave ali izvedbe.
Ne zamudite priložnosti.


Pošlji